ye-logo.v1.2

Новорічна ніч у Хмельницькому: чи працюватиме святкове містечко

Культура 3413
Незважаючи на відсутність снігу та карантинні обмеження, у Хмельницькому панує новорічно-різдвяна атмосфера
Незважаючи на відсутність снігу та карантинні обмеження, у Хмельницькому панує новорічно-різдвяна атмосфера. Фото: ілюстративне автора

В умовах карантину масових святкувань у центрі міста не буде.

Цьогоріч через карантинні обмеження в обласному центрі святкових заходів біля головної ялинки міста не проводять. Різдвяний ярмарок відкрили на початку грудня без традиційних концертів та урочистостей. Не було й звичних привітань від святого Миколая зі сцени на території святкового містечка.

У новорічну ніч жодних розважальних заходів у центрі міста теж не планують. Як раніше розповідав міський голова Олександр Симчишин, аби уникнути скупчення людей, цього року від проведення святкових заходів біля ялинки відмовилися.

Водночас Різдвяний ярмарок у ніч з 31 грудня на 1 січня працюватиме. За словами начальниці Управління торгівлі міської ради Руслани Сідлецької, підприємці планують виходити на роботу у новорічну ніч, оскільки це не суперечить карантинним обмеженням.

Крім роботи зони фуд-корту та сувенірних будиночків, світитиме вогнями у новорічну ніч й святкова ялинка та інші тематичні ілюмінації.

Початково планувалося, що Різдвяний ярмарок цього року працюватиме до 25 січня. Однак, як зазначила Руслана Сідлецька, через посилення карантину закрити його можуть раніше.

«Ми попередньо поспілкувалися з підприємцями, учасниками ярмарку, про майбутній жорсткий карантин. Якщо він все таки буде введений, то учасники припинять діяльність і ярмарок буде зачинений», - додала вона.

Нагадаємо, у новорічну ніч у Хмельницькому курсуватимуть тролейбуси.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую