ye-logo.v1.2

У Хмельницькому стартує зимовий етнофестиваль «Дар»

Культура 1469
Захід через карантинні обмеження відбудеться в онлайн-форматі
Захід через карантинні обмеження відбудеться в онлайн-форматі. Фото: з архіву

Захід проводять в онлайн-форматі.

Сьогодні, 13 січня, у Хмельницькому стартує традиційний Всеукраїнський різдвяний етнофестиваль «Дар», який цього річ через карантинні обмеження відбудеться в онлайн-форматі. Триватиме він до 19 січня.

Як зазначають в пресслужбі Хмельницької міської ради, фестиваль цьогоріч відбудеться вшосте. Під час дійства звучатимуть колядки та щедрівки з різних куточків України: Галичини, Київщини, Вінниччини, Хмельниччини.

Організатори фестивалю – управління культури і туризму Хмельницької міської ради, Хмельницька дитяча музична школа №2, громадська організація «Відродження традицій Поділля» та молодіжний фольклорний гурт «Ладовиці».

Як зазначають організатори, в рамках фестивалю колективи долучаються до ініціативи музею імені Івана Гончара #святки_колядки_challenge і запрошують хмельничан заспівати свою улюблену колядку чи щедрівку та викласти запис у соцмережу з хештегом #святки_колядки_challenge, а також передати естафету своїм друзям.

Переглянути виступи колективів, які беруть участь в онлайн-фестивалі, можна на фейсбук-сторінці Хмельницької дитячої музичної школи №2.

Читайте також: У Хмельницькому облаштують нові мистецькі простори.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую