ye-logo.v1.2

«Rock&Buh 2021»: відкрилася реєстрація на автофестиваль

Культура 3560
Фестиваль триватиме 28-29 травня
Фестиваль триватиме 28-29 травня. Фото: ілюстративне з архіву

Рок-фестиваль пройде на території хмельницького аеропорту.

Сьогодні, 11 травня, відкрилася реєстрація автомобілів на «Rock&Buh 2021». Фестиваль проходитиме традиційно в останні вихідні травня. Цього року він триватиме протягом двох днів – 28 і 29 травня. Як писав сайт «Є» раніше, у 2021 фестиваль проведуть у форматі автоконцерту. Таким чином вирішили уникнути скупчення людей, враховуючи карантинні обмеження. 

В'їзд на фестиваль буде дозволено лише легковим авто з кількістю місць для сидіння не більше семи. Всього організатори планують запустити понад шістсот автомобілів. Як розповів начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков, за першу годину реєстрації записалося вже 120 автомобілів.

«Ми попереджали на сайті, що буде запущена реєстрація. Враховуючи те, що люди були в довгому локдауні і не мали можливості цікаво культурно відпочити, вони активно включилися в процес, - каже Артем Євгенович. - У нас досить серйозний лайнап фестивалю. Хедлайнерами фестивалю є топові гурти, тож активність людей є надзвичайно великою. Реєструються на фестиваль й з інших міст».

У перший день фестивалю перед глядачами виступлять гурти: Баbай, Vinok, Тартак, Karna, Скрябін. Наступного дня виступлять SilverTown, Harmata, Motor’rolla, Kozak System, Бумбокс.

На кожен фестивальний день потрібно реєструватись окремо. За умовами реєстрації, записується номер авто і лише один представник з нього. Після реєстрації ви отримаєте квиток на viber, telegram чи whatsapp.

Реєстрація на 28 травня за посиланням.

Реєстрація на 29 травня за посиланням.

Вхід на рок-фестиваль традиційно безкоштовний. Однак цього року організатори запрошують долучитися до благодійності. Під час фестивалю збиратимуть гроші на обладнання для дитячої лікарні. Заклад потребує сучасної дихальної апаратури (інтелектуальний ШВЛ) для реанімації новонароджених вартістю 800 тисяч гривень.

Кошти можна перерахувати за реквізитами або ж передати готівкою по приїзду на фестиваль.

Рахунок (благодійний):
8431540500000260040523253856
ЄДРПОУ 02004674
Банк Приватбанк

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую