ye-logo.v1.2

Організатори «Rock&Buh 2021» розповіли, яким буде фестиваль

Культура 2207
Фестиваль пройде у форматі автоконцерту
Фестиваль пройде у форматі автоконцерту. Фото: ілюстративне з архіву

Цього разу рокерський фестиваль планують провести «офлайн».

Вп’яте у Хмельницькому планують провести рок-фестиваль «Rock&Buh». Щороку він відбувався наприкінці травня на території Молодіжного парку поряд з міським пляжем. Однак торік карантин вніс свої корективи, і фест вперше пройшов онлайн. Цьогоріч організатори планують його провести у новому форматі. За словами начальника управління культури і туризму Артема Ромасюкова, «Rock&Buh» буде знову «офлайн», але тепер він стане автомобільним фестивалем. Організують його на території хмельницького аеропорту.

«Ми плануємо проводити фестиваль саме у форматі автомобільних концертів. Розуміємо, що з пандемією навряд чи щось зміниться в кращу сторону і забезпечити карантинні норми в інших умовах, ніж автомобільний концерт, буде складно. Тому прийнято таке рішення, - говорить Артем Євгенович. - На сьогодні є домовленість із аеропортом. Туди можна до тисячі автомобілів завезти. Якщо в кожному автомобілі буде по чотири-п’ять людей, ми розуміємо, що це буде непогана аудиторія, як для таких умов».

Фестиваль планують провести в останні вихідні весни – впродовж 28-29 травня. Водночас, враховуючи нестабільну ситуацію через пандемію, організатори готуються до можливої зміни дати проведення фесту.

«Ми тримаємо руку на пульсі і реально дивимося на ситуацію. Можливо, якщо третя хвиля затягнеться і буде черговий так званий локдаун, ми будемо реагувати і швидше за все будемо переносити», - додає Артем Ромасюков.

В'їзд на фестиваль має бути безкоштовний, але лише за попередньою реєстрацією через обмежену кількість паркомісць.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую