ye-logo.v1.2

«Rock&Buh 2021» у Хмельницькому: репортаж із другого дня фестивалю (ФОТО)

Культура 2231
Другий день фестивалю був без затримок
Другий день фестивалю був без затримок. Фото: Артема Баландіна

Закінчився фест близько першої години ночі.

Учора, 29 травня, у Хмельницькому відбувся другий і завершальний день фестивалю «Rock&Buh 2021». Через карантинні обмеження музична подія, яка зазвичай проходила на березі річний Південний Буг, відбувалась на території аеродрому у форматі автоконцентру. Звісно, це й стало причиною того, що кількість місць була обмежена і не всі охочі змогли переглянути виступи гуртів наживо.

Щоб потрапити на концерт потрібно було попередньо зареєструватись. Усім, хто зареєструвався, організатори розіслали квитки з прив'язкою до номера авто і відповідної дати.

Фестиваль відбувся у форматі автоконцерту

У перший фестивальний день погодні умови дещо внесли корективи у програму. Початок концерту затримався більше, ніж на годину. Дощ залив пів сцени й музиканти не змогли вчасно провести саундчеки. Власне й через це не усі місця для автомобілів були зайняті. Чого не скажеш про завершальний день «Rock&Buh 2021», коли автівками були заповнені усі сектори, а погода сприяла вчасному початку виступів артистів.

Дехто танцював на даху автомобіля

Кому вдалося потрапити на музичну подію, танцювали не лише біля автівок, на яких приїздили, а й на дахах транспортних засобів, дехто ішов ближче до сцени. Атмосфери роковій події додавали фестивальними, які прийшли вбрані у різноманітні костюми. Це вже давно стало своєрідною фішкою таких заходів, коли молодь приміряє на себе різноманітні образи.

Ведучі фесту - Жуковська та М'яч

Паралельно із виступами гуртів, біля сцени декілька разів виконували трюки в повітрі літаки. А за спинами гостей «Rock&Buh 2021» навіть намагались запустити в небо повітряну кулю, однак спроба не вдалася.

Виступ гурту «Kozak System»

Ну а традиційними ведучими фестивалю уже п’ятий рік поспіль були М'яч Дредбол та Вікторія Жуковська. Вони й запалювали публіку у перервах між виступами артистів.

Повітряна куля не злетіла у повітря

Розпочав хмельницький фест рок-гурт із Дніпровщини «SilverTown». Виконавці називають свою музику альтернативною. За ними на сцену вийшов молодий київський колектив «Harmata», які також грають альтернативний рок і співають виключно українською мовою. Продовжив концерту програму відомий хмельничанам гурт «Mottor’rolla», а після них київський фолкрок гурт «Kozak System».

Соліст столичного гурту «Harmata»

Завершував «Rock&Buh 2021» «Бумбокс». Його публіка довго не хотіла відпускати зі сцени й Андрію Хливнюку, солісту, разом із музикантами, довелось декілька разів виконувати свої пісні на біс. Це й стало причиною того, що завершився хмельницький рок-фестиваль близько першої години ночі.

Дехто із учасників фесту танцював біля сцени

«Бумбокс» публіка не хотіла відпускати зі сцени

«Rock&Buh» відбувся уже вп'яте

Нагадаємо, торік через жорсткіші карантинні обмеження фестиваль «Rock&Buh» відбувався виключно в онлайн форматі.

Читайте також:  «Батько децентралізації» в Україні Анатолій Ткачук прочитав реп про Наркевичі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую