ye-logo.v1.2

Аквадискотека, початок театрального сезону: куди піти у Хмельницькому 9-15 серпня

Культура 4544
Куди піти у Хмельницькому, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів.

Серпень у розпалі, і в Хмельницькому цього тижня теж буде гаряче. На міському пляжі молоді організують аквадискотеку із конкурсами, виступами гімнасток і танцями піджейок. В обласній філармонії влаштують одразу кілька концертів, а в театрі Старицького відбудеться відкриття нового театрального сезону. Хмельничанам покажуть прем'єру "Кайдаші" за мотивами твору Івана Нечуя-Левицького.

Крім того, у четвер в художньому музеї відбудеться відкриття виставки "Відгомін часу" Олександра Дубовика. А ще не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку фотографій "На вулиці та поруч" одеського митця Олександра Синельникова. Виставка творів зі збірки ХОХМ "АТЛАНТ" до 110-річчя з Дня народження Івана Гончара триває в музейній галереї "квАРТира". В обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки нових надходженнь до музейної колекції, продовжує діяти виставка Опанаса Заливахи "Громадянський інстинкт, інтерактивна репродукція Шевченко. Мати". У кінотеатрі Шевченка демонструють виставку жаб з усього світу.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Вівторок (10 серпня)

Фото: з архіву

Музика Заслуженого діяча мистецтв України, композитора - Ростислава Демчишина

Хмельницька обласна філармонія запрошує на концерт музики Заслуженого діяча мистецтв України, композитора - Ростислава Демчишина! Участь беруть: Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії; Диригент, кларнет - Тарас Демчишин (Україна, Японія, Німеччина); Хор Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля"; Головний хормейстер — Katerina Drobit.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Середа (11 серпня)

Українець у Швейцарії

Хмельницька обласна філармонія щиро запрошує на концертну програма «Українець у Швейцарії»! За участю: Молодіжний духовий оркестр Кантону Швіц (Швейцарія). Диригент Урс Бамерт. Соліст Андрій Драган (фортепіано, Україна-Швейцарія). У програмі: Ральф Воган-Вільямс Marsch aus "Англійська народна пісня", Стефана Джеггі Романтична увертюра, Пол Хіндеміт / Кіт Вілсон: "Марш" із "Симфонічних метаморфоз на теми Карла Марії фон Вебера", Джон Вільямс Олімпійський дух, Джордж Гершвін Рапсодія в блакитному (Андрій Драган, Соліст), Тошіхіко Сахаші Deep Purple Medley.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Цирк "Олімп"

Якщо Ви любите сміятися, співпереживати, захоплюватися і дивуватися, то новий атракціон цирку - це видовище для Вас. Магічний сплав музики, іскрометного цирку, хореографії, казкового світу з перших хвилин занурюють Вас в незвичайну атмосферу фантастичного світу. Цей світ наповнений супергероями. Вистави триватимуть з 11 по 15 серпня.

Коли: 18:30
Де: парк Чекмана
Вартість квитків: 99-300 грн

Четвер (12 серпня)

Фото: з архіву

Аfterparty фестивалю «My FEST»

Організатори готують чимало цікавинок. Буде вечірка в стилі аквадискотеки, тож розташування головної сцени змінюють – встановлять її в кінці пляжу. Влаштують мокрі війни, будуть пожежники, бульбашкове шоу. Піджейки танцюватимуть у невеликих басейнах. Буде шоу художніх гімнасток на воді, які виступатимуть на прогулянковому катері. А ще буде тестове шоу на сап-дошках. Для дітлахів працюватимуть локації. Крім того, на фестивальників очікуватиме майстер-клас із зумби і показ фільмиів просто неба та інші інтерактиви.

Коли: 16:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: безкоштовно

Відкриття виставки "Відгомін часу" Олександра Дубовика

Виставка присвячена 30-річчю Незалежності України та 90-річчю митця. Олександр Дубовик – видатний український митець, живий класик сучасного мистецтва. Він людина широких енциклопедичних знань і глибокої європейської освіти, автор численних міжнародних і українських виставок – кожна з яких значна подія в культурному житті України. Твори Олександра Дубовика - наповнені глибоким філософським змістом, вони багатозначні, символічні і глибоко метафоричні. Складні багатопланові твори митця можна зрозуміти і наблизитись до їх осягнення лише виявляючи асоціативність мислення. Робити митця – це складні побудови гіпертексту з ремінісценціями, цитатами давно минулих цивілізацій, культур античності, ренесансу, бароко, які живуть у нашій підсвідомості, повертаються до нас у новому вигляді, новому прочитанні.

Коли: 17:00
Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47
Вартість: безкоштовно

П'ятниця (13 серпня)

Турнір з настільного тенісу

Спортивно-культурний центр «Плоскирів» збирає шанувальників настільного тенісу на свій черговий відкритий турнір. Запрошують охочих зіграти в настільний теніс.

Коли: 16:30
Де: Спортивно-культурний центр «Плоскирів», Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно
 

Неділя (15 серпня)

Фото: з архіву

Вистава "Кайдаші"

Хмельничан запрошують на виставу "Кайдаші". Відбудеться відкриття новоо театрального сезону.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.

Дитяча вистава "Веселики"

Театр ляльок запрошує на цікаву виставу "Веселики". Запрошують всіх охочих.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46.

ТАНЦІ БІЛЯ ОРГАНУ від Сальваторе Пронесті

Хмельницька обласна філармонія запрошує на віртуозний концерт органної та камерної музики відомого італійського органіста-імпровізатора Сальваторе Пронесті! Сальваторе Пронесті (Італия)– орган. Органіст з Італії вже кілька років поспіль із задоволенням відвідує Україну. Сьогодні Сальваторе Пронесті - капельмейстер Капели собору у Вібо Валентія. Нещодавно був запрошений зайняти пост Почесного органіста в соборі своєї єпархії, Мілето-Нікотера-Тропеа. Має велику колекцію клавішних інструментів для виконання античної музики.

Коли: 17:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Триває сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 16:30
Де: Сквер імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую