ye-logo.v1.2

На міському пляжі в Хмельницькому влаштують аквадискотеку

Культура 6528
Фестивальникам готують чимало "мокрих" розваг
Фестивальникам готують чимало "мокрих" розваг. Фото: ілюстративне з архіву

Вечірку проведуть у Міжнародний День Молоді.

З наступного року Україна відзначатиме День молоді разом з усім світом — 12 серпня. У Хмельницькому ж вирішили долучитися до міжнародних святкувань вже цьогоріч, організувавши afterparty фестивалю «My FEST». Подія проходитиме у Молодіжному парку.

«З наступного року молодіжний фестиваль однозначно буде проводитися в серпні і програму ми вже починаємо планувати із міжнародними мотивами. Цікавимося, як відзначають День молоді в інших країнах світу. Поки що цікаве знайшли про Китай, Туреччину та Індію. Зокрема, у Китаї згадують молодь, яка була учасниками революції. Індія фестивалить весь тиждень, обираючи собі щороку тотемного звіра. Протягом року будемо моніторити й інші цікаві штуки, щоб більше наситити нашу фестивальну програму, - розповідає голова Молодіжної громадської Ради Анастасія Козак. - А цього року 12 серпня робимо пост-вечірку «My FEST», щоб поспілкуватися з нашими відвідувачами і зібрати фідбек про фестиваль».

Організатори готують чимало цікавинок. Буде вечірка в стилі аквадискотеки, тож розташування головної сцени змінюють – встановлять її в кінці пляжу.

«Влаштуємо мокрі війни, будуть пожежники, бульбашкове шоу. Піджейки танцюватимуть у невеликих басейнах, - додає Анастасія. – Задіємо Південний Буг. У нас буде шоу художніх гімнасток на воді, які виступатимуть на прогулянковому катері. А ще буде тестове шоу на сап-дошках. Для дітлахів працюватимуть локації. Готуємо різні руханки, аквагрим, аніматорів, майстер-класи».

Крім того, на фестивальників очікуватиме майстер-клас із зумби і показ фільмиів просто неба та інші інтерактиви.

Пост-вечірка «My FEST» відбудеться 12 серпня в Молодіжному парку. Початок о 16-ій годині.

Нагадаємо, цьогоріч Україна відзначала День молоді 27 червня. З цієї нагоди у хмельницькому Молодіжному парку впродовж 19-20 червня вирував традиційний молодіжний фестиваль «My Fest».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую