ye-logo.v1.2

Pole Dance від олімпійської чемпіонки: Ірина Мерлені виступила на «Україна має талант»

Культура 5264
Відому хмельничанку зустріли оплесками
Відому хмельничанку зустріли оплесками. Фото: скрін з відео

Відома борчиня виконала відвертий танець на пілоні.

Олімпійська чемпіонка 2004 року, бронзова призерка Олімпіади-2008, багаторазова чемпіонка світу та Європи, хмельничанка Ірина Мерлені минулого вечора вражала українців новим талантом. Відома спортсменка виступила на сцені «Україна має талант», виконавши танець на пілоні.

Як пояснила вона перед виступом у сюжеті, було дуже важко залишити борцівське життя. Але пішла, бо зрозуміла, що більше не зможе зробити ні для себе, ні для держави завоювати медаль.

«У мене почалося інше життя – я вийшла заміж, народила синів. У мене є все для того, щоб бути щасливою і радіти життю, але мені б хотілося таких емоцій, як раніше, - сказала хмельничанка. - Я випадково зустріла тренера з пол денсу і вона запропонувала спробувати себе. Це був шок. У боротьбі ти весь накачаний, низька стійка, зігнуті коліна, а тут треба вирівнювати спину, яку стільки років закачували. Тепер у мене змагання, виступи».

Ірина стала чемпіонкою з вільної боротьби на Олімпійських іграх в Афінах у 2004 році.

Ірина Мерлені прийшла на «Україна має талант», щоб здійснити свою мрію – вдало виступити, а потім перемогти. Олімпійська чемпіонка затанцювала під пісню Sting «Shape Of My Heart».

Один із членів журі Женя Кот заявив, що Ірина дуже сексуально та красиво виглядає, а Ксенія Мішина була вражена, як олімпійська чемпіонка з боротьби може відкрити себе в іншому плані.

Хмельничанка отримала схвальні відгуки від журі.

«Я насамперед хочу вам подякувати за всі виграні медалі. Отримуйте задоволення тепер від того, чим займаєтеся», - сказав Сергій Притула.

У результаті жінка отримала три «так» від суддів проєкту і пройшла у наступний тур.

Нагадаємо, понад три роки тому  Ірина Мерлені заспівала французькою на шоу «Голос країни», а ще через рік – на «Х-факторі».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую