ye-logo.v1.2

Прем’єра у театрі Старицького: дітей навчатимуть правил дорожнього руху

Культура 2423
Вистава триває впродовж сорока хвилин
Вистава триває впродовж сорока хвилин. Фото: автора

На сцені хмельницького театру покажуть нові ввиставу.

Вже цієї неділі у Хмельницькому в театрі Старицького відбудеться прем’єра дитячої вистави під назвою «Світлофор Моргайко». Маленьких глядачів навчатимуть в ігровому форматі правил дорожнього руху. Як розповів головний режисер театру Дмитро Гусаков, спектакль розрахований на діток від п’яти років.

«В інтерактивній веселій формі взаємодії акторів з дітьми вистава вивчає та повчає дорожніх правил. Мені здається, надзвичайно важливо, щоб така інформація, як правила дорожнього руху, надавалася дітлахам не в сухій формі, - говорить Дмитро. - Саме в такому форматі дитина буде більше запам’ятовувати і більше сприймати. Можливо, в майбутньому це зможе вберегти дитину від якоїсь пригоди на дорозі».

Репетиції вистави розпочали в середині січня, тепер у театрі готові до прем’єри. Як додає Дмитро Гусаков, ця вистава вже має історію в хмельницькому театрі. Протягом десяти років спектакль за цією п’єсою демонстрували глядачам, тепер ж покажуть її нову інтерпретацію.

За сюжетом тваринки втекли з цирку.

«Я не бачив тієї вистави, тож у мене був свіжий погляд на п’єсу. Це не повтор, а абсолютно нова інтерпретація. Ми багато чого змінили, залишилась тільки сюжетна лінія, - каже він. - Дітям має бути цікаво, адже ми намагалися все осучаснити. Це буде сучасна українська вистава для сучасних українських дітей».

Прем’єра вистави «Світлофор Моргайко» відбудеться 27 лютого в театрі Старицького за адресою Соборна, 60. Початок о 12:00.

Читайте також: «Снайпер не залишив йому шансів на життя» – історії з Майдану прозвучали в Хмельницькому

Хмельничан запрошують до театру на виставу театру «Світлофор Моргайко».

Прем'єра відбудеться у неділю, 27 лютого.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую