FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
28 Квітня, 2024

Лео, який прославився піснею про калину, заспівав на концерті з Вакарчуком

Малюк заспівав разом зі Святославом Вакарчуком на благодійному концерті «І все буде добре», щоб підтримати дітей, які постраждали під час війни. Фото: З офіційної сторінки гурту «Океан Ельзи» у фейсбуці

Через війну родина трирічного хлопчика тимчасово мешкає на Хмельниччині.

Маленький Лео, який нещодавно прославився в Україні та закордоном, виступив на благодійному концерті гурту «Океан Ельзи». Трирічний хлопчик став відомим завдяки знятому місяць тому відео, де він співає пісню «Ой у лузі червона калина». Тепер малюк заспівав про війну разом зі Святославом Вакарчуком.

Гурт «Океан Ельзи» у Великдень влаштував благодійний концерт в київському метро, яке слугувало прихистком для тисяч людей під час обстрілів столиці. Музиканти виступили на станції «Золоті ворота», заспівавши відомі хіти. Пісню «Не твоя війна» разом з ними виконав маленький Леонард Буша. Спів хлопчика, який заспівав акапельно початок композиції, транслювали на екрані. Продовжив виконання пісні соліст гурту.

Зібрані гроші з концерту організатори мають надіслати для допомоги дітям, які постраждали від війни росії.

Нагадаємо, трирічний Лео переспівав відомий гімн Січових стрільців та за лічені дні став не лише зіркою соцмереж, а й полонив душі мільйонів українців. Пісню підхопили українські зірки, влаштувавши відео-флешмоб.

Хлопчик з родиною до війни мешкав в Ірпені на Київщині, але через бойові дії сім’я оселилася в одному з сіл на Хмельниччині, де й було відзняте відео. Пізніше батько Леонарда написав:

«Історія зі співом Лео набрала неймовірних обертів не тільки в Україні, а й закордоном. Телебачення, радіо, журнали, газети, інтернет-видання та багато інших джерел публікують матеріали про малюка. Безумовно, я пишаюсь цим. Та все ж таки хочу наголосити на важливому моменті. Головне в цій історії те, що якимось чином його виконання допомагає людям. Кожному по-своєму. Комусь підіймає бойовий дух, когось заспокоює, комусь надає сил пережити щось непросте, когось надихає на творчість, в когось просто викликає посмішку, а в когось сльозу… в будь-якому випадку, якщо є можливість зробити добру справу - ми маємо її зробити».

Читайте також: Марина Круть продала на аукціоні марки з кораблем за понад 50 тисяч гривень