ye-logo.v1.2

День Європи у Хмельницькому: програма заходів

Культура 1960
Частина подій відбудеться на вулиці Проскурівській
Частина подій відбудеться на вулиці Проскурівській. Фото: ілюстративне з архіву

У місті запланували низку мистецьких акцій.

В Україні День Європи відзначається у третю суботу травня як день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту, що прагнуть миру і єдності. У Хмельницькому цього дня підготували низку заходів на різних локаціях міста.

Завтра, 21 травня, заплановано:

  • з 13:00 у Мистецькому саду школи мистецтв «Райдуга» (вул. Романа Шухевича, 9) - Street-art галерея творчих робіт учнів художнього відділення школи мистецтв «Райдуга» «В Європу – з Україною в серці».
  • з 13:00 у школі мистецтв «Заріччя» (вул. Зарічанська, 50\1) - шкільна виставка художніх робіт учнів відділу образотворчого мистецтва «Нехай панує мир в Європі!».
  • о 15:00 на майданчику біля Хмельницької школи мистецтв «Озерна» (вул. Кармелюка, 8/1) - виставка творчих робіт учнів відділу образотворчого мистецтва до Дня Європи «Барви Європи»; інформаційні фотозони до Дня Європи «Подорож Європою».
  • о 15:00 у Мистецькому дворику музичної школи №1 імені Мозгового (вул. Проскурівська, 18) - концертна програма учнів музичної школи.
  • о 17:00 на майданчику біля ТЦ «Дитячий світ» - перформанс народного ансамблю мажореток «Альфа» академічного муніципального естрадно-духового оркестру.
  • о 18:00 у сквері імені Шевченка - фортепіанний концерт.
  • о 19:30 на майданчику біля кінотеатру Шевченка - перформанс академічного муніципального камерного хору та академічного муніципального естрадно-духового оркестру, народного ансамблю мажореток «Альфа» академічного муніципального естрадно-духового оркестру.

До теми: Як відзначали День вишиванки у Хмельницькому - фоторепортаж з центру міста

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую