ye-logo.v1.2

Євробачення-2023: презентували пісню, з якою виступить на Нацвідборі хмельничанка Марина Круть

Культура 8144
Серед учасників Нацвідбору бандуристка з Хмельницького
Серед учасників Нацвідбору бандуристка з Хмельницького. Фото: пресслужби Суспільне Мовлення

Також відомий порядок виступу десяти фіналістів.

Вчора, 1 грудня, Суспільне Мовлення презентувало пісні та провело жеребкування фіналістів Національного відбору на конкурс Євробачення-2023. Про це повідомляє Суспільне.

«Під час заходу були презентовані пісні учасників, з якими вони виступлять у фіналі Нацвідбору за право представити Україну на Євробаченні-2023, - йдеться у повідомленні. - Серед учасників було проведено жеребкування і визначено, у якому порядку будуть виступати десять фіналістів»

Серед цьогорічних фіналістів Нацвідбору хмельницька бандуристка Марина Круть. У фіналі вона виступатиме під номером «6» з піснею «Колискова». Музичний твір вже доступний для прослуховування.

Пісні всіх учасників Нацвідбору можна послухати тут.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Суспільне оголосило лонгліст з 36 учасників Нацвідбору на Євробачення-2023. Пізніше з них обрали 10 фіналістів. Сам пісенний конкурс проходитиме у травні наступного року в Ліверпулі. Суспільне організовує і проводить відбір пісні та представника України, а також забезпечує участь представника України у «Євробаченні-2023».

Додамо, у 2020 році Марина Круть брала участь у нацвідборі на «Євробачення» і стала його фіналісткою. Тоді вона змагалася за можливість представляти Україну на міжнародному рівні у Нідерландах. У результаті голосування бандуристка зайняла третє місце, а на «Євробачення» в Роттердам поїхав гурт «Gо_A».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую