ye-logo.v1.2

KRUTЬ у фіналі відбору на Євробачення: як виступила хмельничанка

Культура 5500
Фото: скрін з відео

Результати голосування.

Сьогодні, 22 лютого, відбувся фінал національного відбору Євробачення 2020. За можливість поїхати до Нідерландів і представляти Україну на міжнародному рівні, змагалась хмельничанка Марина Круть.

За тим, як виступала KRUTЬ, хмельничани могли дивитись не лише вдома, а й у центрі міста. Усі охочі прийшли до кінотеатру Шевченка, де спеціально встановили великий екран. Трансляцію наживо переглядало декілька десятків містян.

На концерті у півфіналі виступ Марини розкритикувала Тіна Кароль, сьогодні ж з її уст звучали лише слова похвали. Хоча й Марина не скористалась рекомендаціями співачки (додати танцюристів у номер), та назвала її виступ щирим.

«Ви настільки цілісна людина, ви потрібна нашій молоді й суспільству – юна і мудра. Добре, що у вас є відповідь на все що питають, ви нічого не приховуєте. Сьогодні на сцені я бачу щиру українку, музиканта», - зазначила Тані Кароль.

Марина ж пояснила, що не використала балет у номері, через невеликий бюджет.

«Ми намагалися врахувати рекомендації й витримати баланс між тим, щоб не закривалась за бандурою і літала по сцені. Мабуть, для Роттердаму ми це все зробимо. Зараз бюджет підкосив», - пояснила учасниця.

У центрі Хмельницького траслювали фінал Євробачення
Містяни прийшли підтримати Марину
Виступ Марини містяни дививлись наживо

Ще один суддя Віталій Дроздов, вдалим назвав рішення Марини встати зі стільця і заспівати з бандурою стоячи. Критиці піддав вокал бандуристки.

«Це було круто. Те, що Марина встала зі стільця – дало їй більше свободи й вона змогла себе більше розкрити, навіть вокал був більш різноманітним. Але сьогодні вона теж не ідеально заспівала». – зазначив суддя.

Андрій Данилко назвав пісню Круть «99» найатмосфернішою піснею у цьогорічному нацвідборі.

За результатами голосування, від журі Марина Круть отримала п'ятірку, а від глядачів - четвірку.Таким чином бандуристка зайняла третє місце у фіналі. По максимальному балу - 6- здобув гурт Gо_A, він і представлятиме країну у Роттердамі на Євробаченні 2020.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую