ye-logo.v1.2

«Хроніки одного підвалу»: хмельницька співачка випустила нову пісню та кліп

Культура 2038
Співачка написала збірку пісень на воєнну тематику
Співачка написала збірку пісень на воєнну тематику. Фото: скрін з відео

Пісня написана на вірш хмельницької поетеси.

Хмельничанка Катерина Коваленко, яка виступає під сценічним псевдонімом Kate Soul, представила нову пісню. Разом з нею співачка виклала відео на своєму каналі у Youtube. Робота отримала назву «Хроніки одного підвалу».

Пісня написана на вірш хмельницької поетеси Анастасії Кобильник. Це ще одна пісня Kate Soul, яка стосується воєнної тематики.

«Спати в підвалах, рюкзак під голову
Дивитись разом, як грається кіт
Про щось говорити з сусідом Миколою
Попри все чути дитячий сміх
Сваритись з сусідкою за двері і протяг
З нею ж разом прибирати пізніш
Лякатися звуків, а то лиш потяг
Писати черговий нерадісний вірш», - йдеться у тексті пісні.

Варто зазначити, що нещодавно співачка разом зі своїм харківським колегою Олексієм Копиловим, з виступамикрім Харкова, побувала в Ізюмі, Старому Салтові та Куп’янську. Ці міста були деокуповані у вересні. В кожному з населених пунктів Катерина Коваленко виступила перед людьми, які залишилися в містах, незважаючи на важкі умови для життя.

Після цього співачка презентувала відео на пісню “Моя остання сила”. Кліп був знятий поряд зі зруйнованими будинками у Харкові.

Нагадаємо, що цього року Kate Soul стала учасницею 12-го сезону телевізійного шоу “Голос країни”, відзнятого ще до повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Раніше сайт “Є” писав, що влітку співачка Kate Soul провела перший в своєму житті сольний концерт. Захід відбувся в Хмельницькому академічному обласному театру ляльок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую