ye-logo.v1.2

На будівництво Центру дитячої творчості у Нетішині потрібно 40 мільйонів

Культура 1142
У Будинку дитячої творчості буде нова зала
У Будинку дитячої творчості буде нова зала. Фото: зі сторінки Будинку дитячої творчості Нетішина у Facebook

Будівництво хочуть завершити за рік за наявності фінансування.

Управління капітального будівництва виконавчого комітету Нетішинської міської ради оголосило новий тендер на будівництво Центру дитячої творчості, очікуваною вартістю 40 мільйонів гривень. Про це йдеться на сайті “Прозорро”.

Мова йде про реконструкцію будівлі центру соціальних служб для молоді під будівлю позашкільного навчального закладу по проспекті Курчатова, 8. В даному випадку чиновники відкорегували суму вартості будівництва, адже цей проєкт тягнеться вже понад п’ять років.

У 2017 році Управління капітального будівництва уклало угоду щодо проведення реконструкції будівлі з ТОВ “Атоммонтажсервіс”. Вартість договору склала 29,7 мільйона гривень. Цей договір ще не завершений і цього року вартість доручених підряднику робіт визначили у сумі 1,1 мільйона гривень.

Плануються будівельні роботи (зокрема опоряджувальні роботи стін, стелі; улаштування підлог; зовнішнє опорядження фасаду, тощо), комунікації, благоустрій території.

Варто зазначити, що у будівлі встановлять два ліфти, буде обладнана нова глядацька зала, з закупівлею та монтажем всього необхідного обладнання, зокрема, для проведення прямих трансляцій.

Щодо благоустрою, то планується зробити місця для паркінгу, озеленення території, встановлення понад 20-ти лавок.

Для обрання підрядника ціна не буде єдиним критерієм. У міськраді будуть враховувати наявність кваліфікованих працівників та досвід фірми, щодо проведення будівельно-монтажних робіт.

Термін будівництва до 31 березня 2024 року.

Нагадаємо, що у Хмельницькому на вулиці Січових стрільців, 8-А, що у мікрорайоні Озерна, заплановано збудувати нову школу на півтори тисячі учнів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую