ye-logo.v1.2

Співак з Хмельниччини Dima Prokopov випустив новий кліп, який за добу зібрав сто тисяч переглядів

Культура 8722
Кліп за добу зібрав сто тисяч переглядів
Кліп за добу зібрав сто тисяч переглядів. Фото: з Youtube

Фрагмент пісні став спочатку популярним у Тік-Ток.

Співак з Хмельницької області Дмитро Прокопов випустив кліп на пісню “Витри сльози”, який за добу зібрав понад 100 тисяч переглядів.

Кліп на композицію з’явився на Youtube-каналі співака.

За добу кліп вже переглянули 103 тисячі разів.

В описі до пісні йдеться, що композиція «Витри сльози» – ліричний трек, який оспівує вроду української дівчини. Фрагмент пісні вже встиг завоювати прихильність шанувальників співака та набрав понад 30 тисяч роликів в TikTok.

Нову пісню Дмитро Прокопов випустив на свій день народження.


“Дякую ЗСУ, саме завдяки вам я маю змогу йти до свої мрії у вільній країні. Дякую батькам, які завжди вірять в мене. Дякую всім, хто поруч і підтримує мене. Живіть сьогодні, мрійте, ідіть до своєї мети. Слава Україні”, – написав співак під презентацією кліпу.

Додамо, що Дмитро Прокопов - з Кам’янця-Подільського, переможець програми «Караоке на Майдані», який став кращим народним співаком 2017 року.

Як раніше писав сайт “Є”, минулого року співак зробив кавер-версію пісні Назарія Яремчука “Гай, зелений гай”.

Кліп на пісню “Ти щаслива будеш” зібрав вже 13 мільйонів переглядів і входить до топ-найкращих кліпів в Україні за останній рік.

У березні Дмитро Прокопов випустив кліп на пісню “З тобою спокійно” разом зі співачкою Поліною Дашковою. Цей кліп переглянули майже два мільйона разів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую