ye-logo.v1.2

Хмельницька співачка презентувала альбом, в якому зібрала «легенд минулого та геніїв сучасності»

Культура 1759
25 серпня співачка презентувала новий альбом
25 серпня співачка презентувала новий альбом. Фото: Youtube

Серед авторів віршів для пісень альбому є Дмитро Павличко, Ліна Костенко, Майк Йогансен.

Сьогодні, 25 серпня, cпівачка Катерина Коваленко з Хмельницького, яка виступає під сценічним псевдонімом Kate Soul, презентувала новий альбом “Слова”. До ньго увійшли 11 композицій. Всі пісні вже доступні для прослуховування на Youtube-каналі співачки.

“Мета цього альбому і моя особиста - це популяризувати українське слово, нехай воно буде модним. Я хочу, щоб люди шанували красу і поетичність. Це те, що прийшло до нас з палких сердець минулого і є до сьогодні. І щоб якась жіночка в Одесі не казала «і чьто ті будешь ему так і говоріть «Я хочу тебе», соромлячись рідної мови і нав'язуючи комплекс меншовартості іншим. Саме так. Я хочу, щоб молодь говорила: «Хочу тебе цілувати. Рятунок є в поцілунках від смерті. Бери. Як писав Дмитро Павличко”, - зазначила співачка в дописі про альбом у своєму Інстаграмі.

Також Катерина Коваленко відмітила, що альбом про українське слово крізь красу та поетичність, а 11 треків - це шість легенд минулого і п'ять геніїв сучасності. Так, серед авторів віршів для цього альбому є Ліна Костенко, на вірш якої “Спини мене” написана перша пісня альбому. Пісня “Зелений заєць” написана на вірш поета “Розстріляного відродження” Майка Йогансена.

Крім того, серед авторів віршів до пісень - поет-дисидент Тарас Мельничук, Дмитро Павличко, Світлана Жолоб, Ірина Рубець, Василь Діденко, Ігор Римарук, хмельницька поетеса Анастасія Семенюк та інші.

Нагадаємо, що цього року Kate Soul стала учасницею 12-го сезону телевізійного шоу “Голос країни”, відзнятого ще до повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Раніше сайт “Є” писав, що влітку співачка Kate Soul провела перший в своєму житті сольний концерт. Захід відбувся в Хмельницькому академічному обласному театру ляльок.

У грудні 2022 року Kate Soul представила кліп на пісню, яку записала під час поїздки по деокупованих громадах Харківщини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую