ye-logo.v1.2

Хмельницький обласний театр ляльок здобув першість на всеукраїнському театральному фестивалі

Культура 2103
Подивитись виставу «Той, що відчиняє двері» усі охочі зможуть у театрі ляльок 14 жовтня
Подивитись виставу «Той, що відчиняє двері» усі охочі зможуть у театрі ляльок 14 жовтня. Фото: Хмельницька обласна рада

Щорічний фестиваль «Комора» проводять цьогоріч вдев'яте.

У Кам'янці-Подільському провели щорічний відкритий театральний фестиваль «Комора» серед аматорських та професійний колективів зі всіх куточків України. Хмельницький академічний обласний театр ляльок взяв участь у заході та здобув перемогу у двох номінаціях. Про це повідомили у Хмельницькій обласній раді.

Згідно з програмою фестивалю, колектив театру ляльок презентував дорослу виставу під назвою «Той, що відчиняє двері». Театральна постановка настільки відгукнулася глядачу, що здобула перше місце серед професійних колективів та у номінації «Краща сценографія».

«В репертуарі театру вже понад півсотні вистав, і кожен сезон їхній перелік розширюється. Колектив театру постійно знаходиться у стані творчого неспокою і у 2023 році розпочав новий виток свого творчого розвитку. Однією з нових робіт стала доросла вистава «Той, що відчиняє двері», - зазначають у Хмельницькій обласній раді.

Колектив театру ляльок презентував виставу «Той, що відчиняє двері». Фото: Хмельницька обласна рада


Варто заначити, що цього року фестиваль «Комора» провели вдев'яте. У заході також взяли участь театральні колективи з Кам'янця-Подільського, Києва, Кривого Рогу, Сум, Чернівців та інших областей України.

Подивитись виставу «Той, що відчиняє двері» усі охочі зможуть у театрі ляльок 14 жовтня.

Читайте також: «Вовк. Страху нема»: у Хмельницькому відбудеться спеціальний показ фільму про воїнів Сил спеціальних операцій

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую