ye-logo.v1.2

Кіркоров та російський мільойнер Прохоров заплатять за лікування хмельницької дитини

Культура 3818

Батько зірки російського шоу-бізнесу пообіцяв дати частину коштів для зіркового Андраніка Алексаняна. Ще частину грошей дасть російський олігарх

Родина Кіркорових рятуватиме хмельничанина Андраніка Алексаняна. Про це повідомляє «ТСН Особливе». У парубка - неперевершений голос, і його уже встигли охрестити місцевим Робертіно Лоретті. У талановитого хмельничанина — рідкісна хвороба — він не росте. У 13 років він має зріст лише один метр. І батько російської зірки, Бедрос Філіпович Кіркоров, готовий допомогти юному таланту. Тільки на обстеження необхідно понад 100 тисяч євро. Але, як запевнив Бедрос Філіпович, гроші знайдуться. Частину дасть його син, частину – мільйонер Михайло Прохоров.

Коментарі:

Олександр Харченко 27.12.2011 16:47

Мушу, хоч ніби не гречно, але цей надати коментар у Вашій газеті. І задля Хмельничан і задля долі Андраніка, якого можуть просто покалічити операціями... Для того щоб дізнатися суть моєї стурбованості, прошу почитати інформацію на http://sensfiziologika.livejournal.com/132707.html (тема запису "Батьки Андраніка - заробітчани на Кіркорову"  

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую