ye-logo.v1.2

Вакарчук оцінив хмельницьку публіку на відмінно з плюсом

Культура 2991

І хоча чекати на початок концерту гурту «Океан Ельзи», довелося більше години, ніхто не залишив стадіон.

Минулої п’ятниці чи не половина хмельничан побували на стадіоні «Поділля», або ж слухали концерт, хто з балконів будинків, що навколо стадіону, а хто просто гуляючи неподалік. А чутно було далеко, бо настільки потужне обладнання, за словами організаторів, на стадіоні встановили вперше. Їм довелося навіть встановлювати додаткові підстанції, щоб вистало електроенергії.
Зате, під час самого концерту енергії не бракувало. Якщо спочатку сиділи всі чемно на своїх місцях, то вже на третій пісні особливо активні прихильники Славка Вакарчука і компанії, потяглися до фан-зони.
«Коли відчуваєш енергію фанатів – це круто, а коли відчуваєш навіть аромат парфумів дівчат, які біля сцени – то це мега круто!», – зізнався Вакарчук. Враховуючи, що до кінця концерту значна частина глядачів опинилася під сценою, суцвіття ароматів було розкішне.
Дві години добре відомих пісень та кілька з нового альбому «Dolce Vita», і публіка злітала «вище неба», жила «в полоні», була там, де музиканти і навіть бачила їхні «зелені очі».
Та коли наприкінці вокаліст подякував хмельницькій публіці, оголосивши тим самим про закінчення концерту, фанати «не здалися без бою» і «океани» змушені були «на біс» виконати ще декілька пісень.
«Мільйон слів, море емоцій, океан вражень», – ділилися враженнями прихильники гурту. Того ж вечора у своїй стрічці новин на Твіттері Вакарчук написав: «Дякуємо всім за концерт у Хмельницьку! Погода – добре, організація – відмінно, підтримка публіки – відмінно з плюсом».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую