FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
19 Травня, 2024

Житло як мистецтво

Цікавитесь нерухомістю? Бажаєте придбати нове житло для себе чи своїх дітей або вкласти гроші у нерухомість, але вже втомились шукати найбільш підходящий варіант? В лютому в Хмельницькому розпочинає свою роботу «Галерея нерухомості», що допоможе вам у ваших пошуках на ринку нерухомості.

 «Галерея нерухомості» – це абсолютно новий формат продажу новобудов у нашому місті. Адже в одному торговельно-виставковому залі для вашої зручності розміщено пропозиції від різних забудовників міста, для наочності створено макети будинків, підготовлені креслення та малюнки планувань, і навіть приклади можливого оформлення квартир. Крім того, для порівняння надаються пропозиції сусідніх новобудов. Як то кажуть: одразу на місці порівняти й оцінити переваги. Але це ще не все. У «Галереї нерухомості» клієнти зможуть отримати послуги й від операторів-партнерів, таких як: постачальники меблів, побутової техніки, дизайнери, виконавці ремонтно-оздоблювальних робіт тощо, без допомоги яких при купівлі нерухомості не обійтись. Повний комплект і мінімум затрат часу. Найголовніше це те, що усі послуги, які надає «Галерея нерухомості» для своїх клієнтів, абсолютно безкоштовні. Будь-яка консультація від працівників галереї ніяк не позначиться на вашому гаманці.

Відтепер всю необхідну інформацію про наявні новобудови у Хмельницькому, строки їх здачі, основні характеристики та ціну можна отримати в одному, єдиному центрі продажу. І тут же, клієнти мають можливість отримати не просто сухі цифри, а відмінно візуалізовану та наочно продемонстровану інформацію: у формі макетів, планувань та креслень. Мрія про нове житло стає реальністю. Тут на вас чекатимуть кращі пропозиції від забудовників міста, і ви одразу бачите, що купуєте та обираєте найбільш підходящий саме для вас варіант. Кваліфікований та ввічливий персонал допоможе кожному у пошуку житла його мрії, дасть відповіді на усі питання та сумніви, що виникнуть в процесі і допоможе втілити мрію в життя. А головне завдання партнерів-операторів «Галереї нерухомості», що надають додаткові послуги (з дизайну приміщення, ремонту чи страхування житла) – полегшити Вам роботу та звести до мінімуму затрати часу, енергії та коштів.

Не потрібно більше бігати від одного агентства до іншого у пошуках житла та викроювати час, аби переглянути можливі пропозиції квартир протягом робочого дня. А потім, після купівлі самого житла, не знати з якого боку підійти до його оформлення і до якої служби звернутись в першу чергу. Заощаджуйте кошти та час, раціонально підходьте до такого серйозного питання, як придбання нерухомості. «Галерея нерухомості» - це шанс отримати саме те, чого ви давно прагнете: новий дім, що буде саме, таким, яким бачите його ви.

Завітайте до «Галереї нерухомості», що працюватиме за адресою : м. Хмельницький, вул. Подільська, 21 , ТЦ «Магніт», 3-й поверх, і оцініть на власному досвіді всі переваги нового центру продажу. Адже житло теж може бути цілим мистецтвом. І працівники галереї з радістю, у сприятливій атмосфері доведуть вам це та створять усі необхідні умови для вибору своєї нової, такої бажаної домівки.
Першим п’ятьом покупцям «Галереї нерухомості» гарантовано отримання призів. Поспішайте, не втрачайте свій шанс.