ye-logo.v1.2

У Хмельницькому триває страйк

Євромайдан 4657
Фото: Дмитра Скрипника

Стежте за подіями на майдані Незалежності на нашому сайті online.

На центральній площі міста зібралося вже близько 400 хмельничан. Є тут люди різного віку, в тому числі і літні, але переважає молодь. Студенти деяких вузів прийшли разом з викладачами.
Як повідомив координатор руху, депутат міської ради від ВО “Свободи” Олександр Симчишин, о 13.00 відбудеться позачергова сесія міської ради, на якій він вимагатиме, аби стартував загальноміський страйк. “Усі підприємства та організації мають припинити роботу, функціонуватимуть тільки життєво важливі”, - каже депутат.
За повідомленням міської ради, позачергова тридцята сесія відбуватиметься на майдані Незалежності. Депутати розглянуть питання “Про звернення депутатів Хмельницької міської ради щодо кривавих подій, які відбулись в ніч з 29 на 30 листопада на майдані Незалежності України в місті Києві”.
На сесію запрошуються голова обласної ради, голова обласної державної адміністрації, народні депутати України, члени виконавчого комітету, директори департаментів, начальники управлінь і завідуючі відділами виконавчого комітету.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую