ye-logo.v1.2

Віктор Янукович – у реанімації

Євромайдан 3874

Про це заявив депутат від «Батьківщини» Володимир Яворівський

 

Президент України Віктор Янукович, про перебування якого на лікарняному напередодні повідомила прес-служба глави держави, за деякими даними, переведений в реанімацію.
Про це «Новому Регіону» заявив депутат Верховної Ради від «Батьківщини» Володимир Яворівський.
«На жаль, ми не знаємо, в якому реально стані перебуває Янукович. Вже з'явилася інформація, що він переведений в реанімацію. Я це допускаю. Як людина, що розбирається в фізіогноміці, звертаю увагу на те, як змінилися вираз і колір обличчя Януковича. Якщо раніше це був зневажливий вираз, навіть глузливий, то в останньому зверненні до народу він був похмурий, з нездоровим кольором обличчя, йому явно недобре і він не здоровий», - сказав депутат.
«Нагадаю одне, Чорновіл, який дав останнє інтерв'ю, працював з Януковичем не один рік, ще раз з повною упевненістю заявив, що у нього (Януковича – прим. ред.) уповільнена шизофренія і манія переслідування, він давно недієздатний. На нього чиниться тиск, у тому числі, в Партії регіонів, яка почала сипатися, олігархи бунтують. Якщо раніше він боявся прийти в Раду, то минулого тижня зробив аж дві ходки для зустрічі з фракцією і опозицією. Сам Янукович підтвердив на зустрічі з Партією регіонів у парламенті, що у нього був крововилив, він дуже погано виглядав. Тому я впевнений, що, як би не хотілося комусь приховати його реальний стан, ми про це дізнаємося», - сказав Яворівський.

© 2014, «Новий Регіон - Київ»

Новий регіон

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую