ye-logo.v1.2

Під Хмельницьким СБУ знову "каруселі" (ОНОВЛЕНО. ВІДЕО)

Євромайдан 8640

Передача приміщення від Самооборони під охорону працівникам відомства так і не відбулася.

Сьогодні, 1 березня, о 15.00 Самооборона мала передавати охорону приміщення СБУ керівництву цього відомства. Але не так сталося, як планувалося.
Самооборона о 15.00, як і планувалося, прийшли під приміщення СБУ, до бокового входу з вулиці Свободи. Уповноважений від Служби безпеки України затримувався. Через 20 хвилин очікування до бокового входу на швидкості під'їхав автомобіль "Ауді" темно-зеленого кольору. Чоловік з машини крикнув правоохоронцям, які охороняли вхід: "Ми приїхали забрати те, що загубили".

Правоохоронці сказали, що "зараз приїде керівництво і все з'ясує", і попросили журналістів зафіксувати номери машини. Та водій різко здав назад і рвонув з місця події. Командири Самооборони Юрій Смаль та Сергій Скоробагатий намагалися перешкодити автомобілю від'їхати від місця події, та водій не зупинявся.

В результаті Юрія Смаля на швидкості відкинуло вбік, а Сергія Скоробагатого "протягнуло" метрів десять на капоті, на швидкості він злетів, і автомобіль переїхав йому через ноги. Зараз обоє чоловіків у травмпункті на обстеженні.

 

Коментарі:

Гудз Іван 16.03.2014 16:37

Стюардесса Дк сиди за клавіатурою в своїй віллі і не хляпай, такі як ти - це овощі, один з них вже в ростові. Віталій Присяжнюк -красава, правильно сказав

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую