ye-logo.v1.2

Обласною освітою керуватиме директор полонської школи (ВІДЕО)

Суспільство 4794

«Ударівець» Олег Фасоля став наступником «регіонала» Віктора Очеретянка

Департамент освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації отримав нового директора. Ним став 43-річний «ударівець» з Полонного, тепер вже колишній директор тамтешньої ЗОШ №2 Олег Фасоля. Трудовому колективу його сьогодні представила заступник голови-керівник апарату Хмельницької обласної державної адміністрації Леся Стебло. «Знаю, яким змальовували мене у ваших очах та вухах, – звернувся до колективу Олег Фасоля. – Тому вже найближчим часом постараюсь спростувати той міф про себе. Готовий співпрацювати із кожним із вас. Хоча я – революціонер за духом і революціонер у душі, ніколи не роблю поспішних висновків. Особливо у кадровій сфері. Тому усі професіонали, які працюють в освітній галузі, можуть бути спокійними та не турбуватись, що першими кроками нового директора департаменту стануть кадрові зміни. У нас є набагато нагальніші проблеми».

Колектив привітав свого нового керівника квітами. Проте не трояндами, щоб у співпраці не заважали шипи, а букетом гладіолусів.

Нагадаємо, що колишнього директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Віктора Очеретянка звільнили 21 липня за «згодою сторін».


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую