ye-logo.v1.2

У Хмельницькому знову обиратимуть найвродливішу школярку

Афіша 2976
Фото: Дмитро СКРИПНИК

Юні красуні-хмельничанки змагатимуться за титул та корону на конкурсі краси “Miss school-2015”.

26 лютого в Хмельницькому міському будинку культури відбудеться ІІI міський конкурс краси серед шкільної молоді Хмельницького “Miss school-2015”. Організатори запевняють, що його формат істотно відрізняється від інших подібних заходів, адже “Miss school-2015” не пропагує сексуальність. Конкурсантки мають продемонструвати не лише вроду, але й інтелект, ерудицію, інтелегентність, моду на навчання, шкільну форму, здоров’я і сміливість.
Засновниками конкурсу «Miss school-2015» є як, і раніше, управління культури і туризму Хмельницької міської ради; Хмельницький міський будинок культури; управління освіти Хмельницької міської ради; центр організації дозвілля учнівської та студентської молоді «Простір» Хмельницького міського будинку культури (куратор – Сергій Щербанюк); Хмельницька обласна молодіжна громадська організація «Українська Соціал-демократична молодь».
Конкурс проводиться за підтримки театру-студії «Сузір’я» Хмельницького базового медичного коледжу (керівник – Юля Ковальчук).

Нагадаємо, що конкурс проводиться у 3 етапи: з 1 грудня 2014 року по 20 січня 2015 року загальноосвітні навчальні заклади проводять власні конкурси краси (кастинги) у яких обирають учасниць (одна учасниця від одного навчального закладу), які будуть представляти навчальний заклад на кастингу «Miss school – 2015». Потім з 20 по 27 січня 2015 року у приміщенні ХМБК відбудеться співбесіда-кастинг із претендентками. І останній етап відбудеться 26 лютого 2015 року у приміщенні Хмельницького будинку культури. Вік учасниць — від 13 до 17 років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую