ye-logo.v1.2

У Хмельницькому стартував всесвітній флешмоб «30 днів на велосипеді»

Спорт 3399
Хмельницький. 30 днів на велосипеді
Хмельницький. 30 днів на велосипеді. Фото: Даша Пастернак

Тепер протягом місяця учасники акції щодня мають проїжджати не менше одного кілометра на своєму велосипеді. У нашому місті такий захід проводиться вперше.

«Щоб взяти участь у флешмобі, велосипедисти мали зареєструватися на сайті і роздрукувати флаєр з написом «30 днів на велосипеді», або взяти його в одному з магазинів велоспорту, - розповідає організатор акції у Хмельницькому Олександр Калінер. – Тепер цей флаєр треба вчепити на свій ровер і кожного дня в квітні проїжджати з ним не менше кілометра. Це самостійний флешмоб, тому кожен буде їздити окремо. А щоб відслідковувати активність учасників, велосипедисти щодня будуть робити свої фото і закидати в групу «30 days of biking разом з VeloDrive Khmelnitksy».
Зареєструвалося в акції більше сотні хмельницьких велосипедистів. Але через примхливу першоквітневу погоду на відкриття 30-ти денного флешмобу прибули не всі. Загалом перший кілометр акції проїхали спільно близько тридцяти хмельничан.
У світі акція «30 днів на велосипеді» проводиться вже вп’яте. Українські міста, зокрема Хмельницький і Харків, до неї цього року долучилися вперше.
До речі, хто не зміг сьогодні отримати флаєр акції, може отримати його в суботу на відкритті велосезону. Зібрання хмельницьких велосипедистів буде 4 квітня у парку імені М. Чекмана о 14.30.

Даша ПАСТЕРНАК.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую