ye-logo.v1.2

Притула — старокостянтинівським бійцям АТО: Дякую кожному з Вас, що наші діти прокидаються під мирним небом

Суспільство 2886
Дякував кожному з чоловіків і ковтав "комок" у горлі
Дякував кожному з чоловіків і ковтав "комок" у горлі. Фото: joinfo.ua

Сергій Притула разом із “Вар'яти-шоу” на концерті у Старокостянтинові подякував присутнім учасникам війни на Сході за їхню відвагу та мужність.

Про вчорашній концерт і про всіх, кому він вдячний за наше мирне сьогодні, Притула написав на своїй офіційній сторінці у “Фейсбук”.

“Відпрацювали концерт у Старокостянтинові. Концерт давали у місцевому Будинку Офіцерів. Провів півгодини, вивчаючи стенди у холі БО. Десятки фотографій і підписів до них - "Герой України", ордени, медалі... Третина - посмертно... Окремий стенд - перелік збитих у зоні АТО літальних апаратів ЗСУ, - пише шоумен. - Воно б так в очі не врізалось, якби не тренувальні польоти місцевих льотчиків, які тривали до, під час і після нашого концерту. Літайте, хлопці! Літайте, орли наші! Навчайтесь! Вправуйтесь!”.

Як пише Сергій, на концерті було два десятки бійців із зони АТО: хтось на дембелі, хтось на ротації, хтось на лікуванні. “Жар у очах... жар!!!! Не жага до чогось, а саме "жар"! Це важко передати словами, це треба бачити і відчувати! - додає він. - Спілкувались, обіймались, шукали спільні знаменники... Дякував кожному з цих чоловіків за те, що мій син і Ваші діти засинають і прокидаються під мирним небом! Ковтав "комок" у горлі. Почував себе винним... все як завжди...”

Також Сергій Притула зазначив, що частину грошей, зібраних на концерті, вони виділять на закупівлю захисту для снайперів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую