ye-logo.v1.2

Фотовідеорепортаж: Україна здолала Польщу!

Спорт 4269

У Хмельницькому відбувся матч чемпіонату Європи з регбі-15 між збірними України та Польщі.

Ще ніколи в Хмельницькому не грала збірна України. І справа не лише в регбійній збірній, а взагалі, національній дружини з будь-якого ігрового виду спорту. А тому й не дивно, що на СК «Поділля» давно не було стільки глядачів. Тисячі три! І, якщо в футболі вболівальників називають 12-им гравцем, то в регбі… 16-ий гравець неабияк допоміг збірній Україні здобути перемогу над поляками.

Марш фанатів із барабаном очолив капітан РК "Хмельницький" Олег Валюс.

За дві години до матчу на майдані Незалежності зібралися фанати, які згодом пройшлися маршем центральними вулицями міста. Серед фанів – чимало гравців регбійного клубу «Хмельницький». А вже під час самої гри підтримка вболівальників відчувалася з першої і до останньої хвилини поєдинку.

Жовто-сині проти біло-червоних - у матчі України з Польщею інтрига зберігалася майже до останньої хвилини.

Українські регбісти з перших хвилин матчу продемонстрували полякам, що будуть використовувати найменший шанс для здобуття очок. Вже на 5 хвилині Україна заробила штрафний в метрах 35-ти від залікової зони поляків, але наші регбісти вирішили не розігрувати, а пробивати. І Олег Косарев, гравець харківського «Олімпу» пробив влучно – 3:0! А через хвилин 17-ть його одноклубник Сергій Церковний заніс першу спробу в матчі – 8:0. Косарев не підвів – забив реалізацію і рахунок став 10:0. Звісно, в регбі такий рахунок – це ще не запорука перемоги. А тому збірна України не зупинилася і наприкінці першого тайму Сергію Церковному вдалося занести другу спробу.

Полякам не вдалося зіпсувати настрій хмельничанам та гостям Хмельницького.

Олег Косарев (з м'ячем) заробив у матчі сім очок.

Другий тайм розпочався з переваги господарів – 15:0. Та поляки доволі швидко повернули інтригу до матчу, занісши спробу та вдало пробивши реалізацію на 5 хвилині другої половини матчу – рахунок став 15:7. Та через дві хвилини наша команда знову забили зі штрафного – і знову відзначився Олег Косарев – 18:7. Однак, збірній Польщі вдалося в другому таймі дещо заволодіти ініціативою в грі, а тому на 54 хвилині матчу перевага українців знову стала мінімальною – 18:14. Але кінцівка матчу була саме за українцями. Спочатку Сергій Сухих заніс спробу та додав Україні 5 очок, а, коли на останніх хвилин матчу трибуни СК «Поділля» заспівали гімн України, Микола Керсанов заробив ще 5 очок, а Олег Косарев відзначився реалізацію. У підсумку – 30:14! І після цього матчу збірна України зберігає за собою другу сходинку в чемпіонаті Європи в дивізіоні «1Б».

Збірна України провела доволі потужний матч із поляками.

Ні поляки, ні українці не хотіли поступатися на СК "Поділля".

Підтримка збірної України в Хмельницькому була на найвищому рівні.

Микола Кирсанов (з м'ячем) автор останньою в матчі реалізації.

Українці відчайдушно стримували атаки поляків.

Ну, а хмельничани, які усі 80 хвилин активно підтримували збірну, йшли зі СК «Поділля» зі сподіванням, що хмельницький стадіон для збірної є фартовим, а тому Україна ще не раз зіграє свої матчі саме в Хмельницькому.   

Регбі - чоловіча гра. Українці - справжні чоловіки!

Сергій Сухих з харківського "Олімпу" видзначився однією спробою

Україна - Польща - 30:14..

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую