ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер-2» завершив перше коло перемогою

Спорт 2339

У чемпіонаті України з футзалу в першій лізі зіграні поєдинки 9 туру.

«Спортлідер-2», який у семи матчах здобув лише чотири очки, нарешті здобув свою другу перемогу в чемпіонаті. Сталося це в рідних стінах, же команда Михайла Токаря, перемогла «Рятувальник» із міста Ромни Сумської області.

Сьогодні дублери «екстра-лігового» «Спортлідера+» вийшли на паркет таким складом, що в раз поразки «Рятувальнику», навряд чи б такий результат зрозумілим вболівальники. Адже в складі хмельничан було одразу п’ять гравців, які вчора в Рівному в складі першої команди здолали «Кардинал-Рівне». Це Артур Подлюк, Владислав Щербань, Андрій Хамдамов, Валерій Ярмош та Дмитро Мартинюк. Ворота ж «Спортлідер-2» захищав Богдан Тимощук.

Та рахунок у матчі відкрили саме гравці першолігового «Спотрлідера». На 4 хвилині Віталій Рябоконь віддав точний пас на Юрія Сагайдачного і той пробив у нижній правий від голкіпера кут. Ще через 4 хвилин дальнім влучним пострілом відзначився гравець «Спортлідера+» Андрій Подлюк. Ну, а на 10 хвилині третій гол у ворота «Рятувальника» забив Андрій Хамдамов, який вчора в Рівному двічі забивав «Кардиналу».

Юрій Сагайдачний (з м'ячем) двічі відзначився у воротах ромнинського "Рятувальника".

Після перерви Хамдамов одразу міг оформити дубль і в цій грі, але його удар Юрій Козаченко відбив, та Артур Подлюк встиг на добиванні і рахунок став 4:0. Гості змогли відіграти один м’яч через дві хвилини та невдовзі хмельничани забили п’ятий м’яч. Богдан Тимощук пробив по порожнім воротам суперника від власних воріт, але влучив у стійку. Та Юрій Сагайдачний був першим на добиванні й головою вколотив м’яча у сітку воріт суперника. «Рятувальник» продовжив шукати щастя біля чужих воріт, підключаючи до атак свого голкіпера. І двічі сумчанам вдалося забити. Двічі це зробив Валерій Карацюба. За 39 секунд до фінальної сирени перевага хмельничан у чотири голи була зведена до двох. Але більшого гравці «Спортлідера-2» супернику не дозволили. Отож, 5:3!

Дмитро Мартинюк (№10) також мав моменти для того, щоб забити у ворота гостей.

Попри перемогу, хмельничани поки що займають останнє місце. Але вже 29 січня можуть все змінити, якщо вдома виграють у «СумДУ»із Сум – команди, яка випереджає хмельничан лише на два очки.

Артур Подлюк (№6) також оформив дубль у матчі.

Голкіпер "Рятувальника" не раз підключався до атак своєї команди.

Гостям не вдалося стримати атакувальні дії хмельничан.

Голкіперу "Рятувальника" доводилося п'ять разів виймати м'яч з сітки власних воріт.

Гості наприкінці матчу не раз загрожували воротам хмельницького "Спортлідера-2", але хмельничани вистояли та здобули закономірну перемогу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую