ye-logo.v1.2

Депутати через майже п'ять годин почали голосувати за першого заступника голови облради

Політика 2639

Протягом засідання сесії депутати, поки дійшли до розгляду питання призначення, брали чотири рази перерву і блокували трибуну.

Михайло Загородний вніс на розгляд депутатів кандидатуру голови фракції "Самопоміч" Олександра Драгана на посаду першого заступника голови обласної ради. 

«Вношу на розгляд депутатів кандидатуру Олександра Драгана на посаду першого заступника. Прошу підтримати», – повідомив Михайло Васильович.

Можливим голосування стало після блокування трибун, трьох перерв, яких вимагали голови фракцій "Батьківщина", "Свобода" та "Аграрної партії" та перерви для підготовки до голосування.

Зараз триває таємне голосування. Фракція "За конкретні справи" у повному складі заявила, що не бере участь у голосуванні.

Фракція "За конкретні справи" не бере участь у голосуванні

Тим часом, з кулуарних розмов стало відомо, що свободівці, які перед оголошенням кандидатів брали перерву, подали свого кандидата на посаду першого заступника, але… Михайло Васильович вирішив по-своєму.

Нагадаємо, ще до початку сесії депутати від партії «За конкретні справи» заблокували трибуну з вимогою зняти питання заступників з порядку денного.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую