ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському встановили новий рекорд України

Туризм 2462
Довжина магніту 2 метри, ширина – один метр 25 сантиметр
Довжина магніту 2 метри, ширина – один метр 25 сантиметр. Фото: автора

Кам’янчани виготовили найбільший сувенірний магнітик.

Щоб закликати до себе якнайбільше туристів, у Кам’янці-Подільському готові кожного року дивувати. Цього року під час відкриття туристичного сезону знову встановили рекорд. У місті виготовили сувенірний магнітик, який у 320 разів більший за звичайний.

Як зазначила експерт Національної книги рекордів України Лана Вєтрова, вперше до реєстру в категорії «Найбільші предмети» внесли магніт. Такий магнітик може придбати хіба турист-Гулівер.

«Він у 320 разів більший за звичайний. Ви тільки уявіть собі, яким має бути холодильник, щоб його повісити. Довжина магніту 2 метри, ширина – один метр 25 сантиметр», - сказала Лана Вєтрова.

Міні-копії гіганта розійдуться сувенірами в домівки туристів і щоразу новим закликом спонукатимуть їхати до Кам’янця-Подільського, бо магнітик розповідатиме про фестивальні події 2016 року.

Виготовили і маленькі копії рекордного магніту

«Вже стало традицією, що в квітні ми щорічно відкриваємо туристичний сезон. Цей сезон має свою цікавість. Вперше за останні чотири роки я бачу в нас на площі стільки людей. Це символічно є доказом, що в місті має бути ще більше туристів», - зазначив міський голова Михайло Сімашкевич.

Представник Книги рекордів зафіксувала рекорд

Нагадаємо, щороку під час відкриття туристичного сезону кам’янчани чимось дивують своїх гостей. Минулого року це була солодка фортеця, у 2014 році -рекордна турка кави на 333 літри.

Читайте також: До відкриття туристичного сезону в Кам’янці-Подільському відреставрували найбільшу вежу фортеці

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую