ye-logo.v1.2

На “соціалку” роботодавці Хмельниччини спрямували понад 1,2 мільярда гривень

Економіка 1547
Аби активізувати легалізацію трудової зайнятості функціонує єдиний спільний механізм
Аби активізувати легалізацію трудової зайнятості функціонує єдиний спільний механізм. Фото: tyachivnews.in.ua

План перевиконали майже на чотири відсотки.

 За шість місяців цього року до державних цільових фондів роботодавці Хмельницької області спрямували 1 мільярд 247,7 мільйона гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Як зазначили у фіскальній службі, ця сума більш як на 46,4 мільйона гривень перевищує індикативні показники, що становить 103,9 відсотка до планових надходжень. Протягом червня надходження єдиного соціального внеску склали 248,7 мільйона гривень.

Поряд із виконанням індикативних завдань з надходжень на «соціалку», у порівнянні з показниками 2015 року сума отриманого ЄСВ менша на 600 мільйонів гривень саме через зниження ставки ЄСВ вдвічі – до 22 відсотків.

«Вивільнення коштів від зменшення фінансового навантаження на фонд оплати праці передбачає підвищення стандартів заробітної плати та її легалізацію на рівні роботодавець – найманий робітник. Аби активізувати легалізацію трудової зайнятості функціонує єдиний спільний механізм, до якого окрім ДФС, залучені органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські структури», - розповів керівник регіонального представництва Державної фіскальної служби Анатолій Марценюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую