ye-logo.v1.2

Антимонопольники зобов’язали шепетівських комунальників зробити перерахунок

Економіка 1836
У підприємців встановлені прилади обліку теплової енергії, які були дозволені товариством, але потім комунальники вирішили, що такі лічильники не відповідають робочим проектам
У підприємців встановлені прилади обліку теплової енергії, які були дозволені товариством, але потім комунальники вирішили, що такі лічильники не відповідають робочим проектам. Фото: vashahata.com.uа

Крім цього, ще й оштрафували підприємство.

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» на 27,788 гривень за зловживання монопольним становищем. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Розглянувши звернення фізичних-осіб – підприємців, відділення встановило, що ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» встановило власні умови надання послуг, зокрема, щодо визначення умов експлуатації теплових лічильників та нарахування плати за нормативами (нормами) споживання за наявності засобів обліку без урахування їх показань.

У підприємців встановлені прилади обліку теплової енергії, які були дозволені товариством до експлуатації, про що було складено відповідні акти. Проте товариство повідомило підприємців, що встановлені у них лічильники обліку тепла не відповідають визначеному робочим проектом та стало нараховувати плату розрахунковим методом в залежності від площі приміщення, що призвело до завищення вартості надання послуг.

Відділення зобов’язало товариство усунути порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую