ye-logo.v1.2

В Україні відкрили бізнес-інкубатор, за допомогою якого можна стати підприємцем з нуля На правах реклами

Економіка 2223

В Україні відкрився перший бізнес-інкубатор, який допоможе започаткувати або розвивати свій бізнес, маючи лише бажання та ідеї.

Вирощуватимуть малий бізнес в рамках національної програми «Країна підприємців», а підготовкою нового покоління підприємців займуться досвідчені бізнес-тренери, ментори і банкіри.

«Завдання ІнКУБатора не тільки дати підприємцям-початківцям основи ведення бізнесу і підтримати морально. Ми будемо працювати над запуском реального бізнесу «під ключ», незалежно від того чи це буде виробництво, надання послуг або торгівля, – каже керівник напрямку «Малий і середній бізнес» Приватбанку Олександр Ніколенко. – На відміну від багатьох не менш надихаючих проектів у нас є унікальні можливості просування та фінансування для підприємців».

Щоб стати учасником ІнКУБатора, достатньо заповнити анкету, в якій необхідно розповісти про ідею свого майбутнього або діючого бізнесу і шляхи його розвитку. Найбільш перспективні з точки зору експертів проекту ідеї будуть відібрані для «вирощування» реального бізнесу. Відбір заявок до бізнес-інкубатора завершиться 15 жовтня, а фіналістів відбіркового туру оголосять в ході масштабного бізнес-форуму «Країна підприємців» у Києві.

Двадцять фіналістів проекту отримають можливість навчатися підприємництву та продажу за спеціальною програмою Prometeus, а також підтримку фахівців і бізнес-тренерів з усіх питань організації та планування власної справи, системи продажів, бухгалтерії та юридичних аспектів. Найуспішніші учасники бізнес-інкубатора отримають фінансову та організаційну підтримку від ініціатора програми «Країна підприємців» Приватбанку.

Крім того, для всіх учасників відбіркового туру інкубатора, а також для клієнтів, які вже зареєструвалися на порталі програми https://kub.pb.ua, будуть доступні безкоштовні програми он-лайн навчання з питань, які стосуються ведення бізнесу, підготовлені Prometeus і Приватбанком.

Національна програма розвитку малого бізнесу «Країна підприємців», ініціатором якої став Приватбанк, дозволить у найближчі роки створити більше мільйона нових робочих місць та підняти українську економіку. Перш за все, «Країна підприємців» допоможе всім охочим розпочати власну справу, а діючим підприємцям - залучати доступні мікрокредити і користуватися безкоштовними консультаціями і допомогою фахівців. Інтернет програми порталу https://kub.pb.ua і цілодобовий сервіс підтримки підприємців дадуть всім підприємцям, самозайнятим бізнесменам, людям, які бажають створити власну справу, нові інструменти для відкриття і розширення своєї справи. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую