ye-logo.v1.2

Міністр КабМіну Олександр Саєнко звернув увагу хмельницької влади на стан доріг, субсидії і підготовку до зими

Суспільство 1924

Посадовець очікує від місцевих чиновників оперативного реагування на проблеми.

 Перебуваючи з візитом на Хмельниччині, сьогодні, 23 вересня, міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко окреслив головні пріоритети роботи місцевої влади. Зокрема під час розширеного засідання колегії ОДА, він зауважив, що найбільшої уваги потребує підготовка до опалювального сезону, соціальний захист, стан доріг.

«Питання тарифів достатньо болюче для населення. Завдання перед Урядом стояло не виділяти кошти Теплокомуненерго, а спрямовувати адресну допомогу громадянам, які справді потребують і не можуть заплатити. Не розприділяти рівно між усіма кошти, які по суті, сплачувалися посередникам. Субсидія має бути адресною і справді стосуватися тих, хто потребує», - зазначив Олександр Саєнко.

Міністр взяв участь у засіданні колегії

Під час засідання колегії Міністр також розповів про пріоритети державного бюджету на наступний рік, який був направлений до парламенту. За його словами, пріоритетними став дорожний напрямок, програми енергоефективності та питання освіти. Як зауважив Саєнко, головне, щоб це зрозуміли на місцях і могли оперативно й правильно реагувати та комунікувати.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую