ye-logo.v1.2

У Хмельницькому рок і класика заполонили мистецькі дворики у День міста

Культура 3488
 У мистецькому дворику в Хмельницькому лунала влаштували концерт
У мистецькому дворику в Хмельницькому лунала влаштували концерт. Фото: автора

Концерти відбулися ще у двох незвичних локаціях.

 Сьогодні, 25 вересня, святкування Дня міста продовжилося і в мистецьких двориках Проскурова: біля музичної школи та художнього музею. Перша локація привабила поціновувачів класичної музика, а друга – драйвого року з Андрієм Шамраєм.

У мистецькому дворику біля музичної школи №1 влаштували концерт камерної музики. Одночасно з ним у дворику художнього музею стартував виступ Шамрая, де лунала рок-музика.

«Маємо продовжувати цей напрямок, у місті з’явиться і художня галерея під відкритим небом, і мистецький сад на Гречанах, і двір в музеї фотомистецтва. Будемо думати, що там робити. Плани великі щодо цього», - розповідає керівник управління культури та туризму міської ради Артем Ромасюков.

У дворику музичної школи зібралися хмельничани різного віку. Серед них друзі і рідні тих, хто дає концерт. За словами глядачів, дворик звучанню музики додає особливої атмосфери.

«Мені дуже тут подобається. Я вперше у цьому дворику, але враження неймовірні. Було б чудово, якби в місті частіше відбувалися подібні заходи. Не вистачає саме таких культурних осередків», - каже хмельничанка Катерина Боровська.

Нагадаємо, мистецький дворик біля музичної школи відкрили на початку туристичного сезону-2016.  Зараз на території навчального закладу триває скандальне будівництво.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую