ye-logo.v1.2

Бютівець до свободівців: не порушуйте регламент в угоду комусь, бо скільки б не годували «пупсів», вони будуть голодні

Політика 3600
Свободівці зайняли у міській раді місця бютівців , за словами Бірюка, так само порушують регламент
Свободівці зайняли у міській раді місця бютівців , за словами Бірюка, так само порушують регламент. Фото: автора

Так депутат Хмельницької міської ради, бютівець Лев Бірюк, відреагував на внесення питань до порядку денного, які не пройшли процедуру обговорення.

Сьогодні депутати планують розглянути майже сімдесят питань порядку денного. Шістдесят три з них були оприлюдненні та обговоренні у профільних комісіях, а ще кілька запропонував міський голова Олександр Симчишин включити у порядок денний. Із цим не погодився Лев Бірюк.

«Раніше тут (киваючи на місця, де зараз сидять депутати від «Свободи» авт.) сиділа «Батьківщина». І вони порушували регламент, іноді робили все, щоб догодити комусь. Дерибанили землю. Тому, ще на регламентній комісії я заявив, що не голосую за все, що йде поза регламенту, і якщо є зауваження від юруплавніння», - сказав Лев Бірюк.
Він закликав депутатів не порушувати регламент.

«Що ж ми тепер робимо? Чим відрізняємося від попередників, якщо можемо побирати ногами законодавство в присутності представника прокуратури, який на жаль, жодного разу не вийшов і не сказав «Стоп» у випадках, коли порушується регламент і закон? – заявив Бірюк. - Мельник поїхав, але я не вірю в те, що Олександр Сергійович збирається їхати в Київ. Правда? Скільки б не годували пупсів, вони завжди будуть голодні! А ті, хто «пупсів» годує, або народ їм відкаже в довірі, або вони будуть вимушені їхати до Києва. Але я хочу заявити, що місто Хмельницький – це Україна, а Україна – понад усе. Чи я помилився, свободівці?», - додав депутат, певно маючи на увазі людину на прізвисько «Пупс», яка, за повідомленнями всеукраїнських ЗМІ, фінансує партію націоналістів.

«Не можна порушувати основи основ – регламент, який є нашим законом», – додав бютівець.

На що мер зауважив, що так і буде: спочатку розглядаємо всі питання, які внесені до порядку денного, а потім вирішимо, чи робити перерву, чи працювати в залі.

Пряму трансляцію засідання сесії можна дивитися на нашому сайті. 

 

Читайте також: Почесними громадянами міста Хмельницького стали 25 загиблих воїнів АТО

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую