ye-logo.v1.2

ПРЯМИЙ ЕФІР: Упродовж року до Симчишина надійшло більше 25 тисяч письмових звернень хмельничан

Суспільство 1667

Це майже на 10 тисяч звернень більше, ніж у попередньому році.

За рік роботи на посаді очільника Хмельницького до Олександра Симчишина звернулось більше 25 тисяч осіб. Про це повідомив мер сьогодні, 25 листопада, у прямому ефірі сайту “Є”.

“Найперше, що вдалося зробити - це налагодження максимальної комунікації з хмельницькою громадою. За рік до мене надійшло більше 25 тисяч письмових звернень. Це майже на 10 тисяч звернень більше, ніж у попередній рік. Крім того, для молодих людей ми започаткували електронні звернення, їх є майже 1000, маємо електронні петиції, платформу “Відкрите місто”, “Відкритий бюджет”. Плюс інші способи комунікації. Ми по кожній галузі провели форуми і зустрічі, на які залучили по 200, 300, 400 осіб”, - розповідає Олександр Сергійович.

Мер додає, що щодня отримує по 5-7 звернень у соцмережах. Тільки на прийомах графікованих побувало 2400 громадян. Зверталися люди і поза ними - це ще десь 2 тисячі.

“Я не цураюсь спілкуватись з людьми в громадському траспорті, на дорогах, на вулицях. За цей рік не було днів, коли мій робочий день тривав 8 годин. Здебільшого 12-14 годин. Коли випав перший сніг, то і всі 20 годин”, - зазначає очільник Хмельницького.

Повний статистичний звіт з цифрами Олександр Симчишин обіцяє опублікувати на сторінках у соцмережах. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую