ye-logo.v1.2

В обласному центрі маршрутка зіткнулась із “ВАЗ”. Восьмеро осіб постраждало (ОНОВЛЕНО)

Суспільство 3001

ДТП сталася на Кам'янецькій.

Сьогодні, 13 січня, близько 8.00 години ранку у Хмельницькому сталася ДТП. У патрульній поліції міста повідомляють, що маршрутне таксі зіткнулось із “ВАЗ 2105”.

“Хто в кого врізався, будуть з'ясовувати слідчі, але попередньо, маршрутка їхала по головній дорозі, а “ВАЗ виїжджав з прилеглої території. Але це попередня інформація. Травмованих поки семеро осіб, але кількість їх може змінитися. Вони зараз в медзакладі на обстежені”, - зазначає речник патрульної поліції міста Роман Мартинюк.

Як зясувалося пізніше, травми отримали водій легковика та 7 пасажирів мікроавтобуса. У Нацполіції області кажуть, що 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ», не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з маршрутним мікроавтобусом «Фольксваген» під керуванням 45-річного хмельничанина.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає накладення штрафу, виправні роботи, арешт або обмеження волі на строк до 3 років. Слідчі наразі з’ясовують усі обставини події.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую