ye-logo.v1.2

Лікаря-травматолога хмельницької поліклініки затримали на хабарі

Кримінал 3209
Гроші вилучили правоохоронці
Гроші вилучили правоохоронці. Фото: khmel.gp.gov.ua

Медик вимагав у пацієнтки 7 тисяч гривень.

 Правоохоронці впіймали лікаря однієї з поліклінік Хмельницького на отриманні хабара. За інформацією прокуратури, 28 лютого травматолога затримали «на гарячому».

У прес-службі прокуратури повідомляють, що медик вимагав у хмельничанки 7000 гривень за надання направлення на проходження медико-соціальної експертної комісії для встановлення групи інвалідності. Жінка звернулась до правоохоронців і допомогла викрити хабарника.

Лікаря затримали «на гарячому», він намагався заховати гроші у робочому столі, однак не встиг. «Хабар» вилучили правоохоронці, за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, та вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую