ye-logo.v1.2

Кубок України з футзалу: «Сокіл» зробив те, на що від нього очікували (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 1948

Хмельницька команда прогнозовано пройшла стадію 1/4 фіналу.

Хмельницький «Сокіл» за підтримки власних вболівальників провів матч-відповідь 1/4 фіналу Кубка України проти дніпровського «Катеринославхлібу.

Після того, як хмельничани в Дніпрі виграли 4:1, домашній поєдинок був, по суті, формальністю. Адже, якби «Сокіл» втратив свою перевагу і не пройшов представника другої ліги, це було б сенсацією.

Та сенсації не сталося. Господарі не лише втримали перевагу, а й збільшили її. Віддати належне гостям, вони билися до останнього. А після гри навіть почули з вуст головного тренера «Сокола» Романа Ковальчика подяку за те, що гра була толерантною і не грубою. А переміг, звичайно, клас. Як сказав наставник дніпрян Юрій Зацепілов, його команді важко боротися на рівних з клубами «Екстра-ліги».

Перед початком матчу відбулося нагородження 16-17-річних гравців, які стали срібними призерами Кубка України.

Ілля Бакинський (у темному) надійно захищав ворота "Сокола".

Порушень правил у цьому матчі було мало.

Першими ж у матчі могли відзначитися саме гості, коли на 10 хвилині Андрій Кадомцев вийшов віч-на-віч із Іллею Бакинським, але не зміг переграта голкіпера «Сокола». Ілля відбив удар, але Кадомцев одразу ж зіграв на добиванні й… хмельничан врятувала поперечина. Потім вже «Катериславхліб», після удару Дмитра Мартинюка, врятувала стійка. Та голи в першому таймі були. На 15 хвилині рахунок у матчі відкрив Артур Подлюк, а на 18-ій його подвоїв Андрій Хамдамов.

Кручек забив четвертий гол у матчі.

Статистика першого тайму:
«Сокіл» - 24 удари (15 у ствір), 7 кутових.
«Катеринославхліб» - 12 ударів (10 у ствір), 8 кутових.

Артур Подлюк відкрив рахунок у грі.

Андрій Хамдамов вже традиційно був одним із кращим в складі "Сокола".

Після перерви дніпряни почали грати агресивніше та небезпечніше. Це й не дивно, команді потрібно було відіграватися. Але забити їм ніяк не вдавалося. Натомість, на 30 хвилині Олександр Педяш забив третій гол у ворота гостей. А після того, як Богдан Кручек на 37 хвилині матчу зробив рахунок 4:0, Роман Ковальчик замінив у воротах Бакинського на Чеха. Та «Катеринославхлібу» не вдалося пробити і молодого голкіпера «Сокола». Ну, а за дві хвилини до завершення потистояння п’ятий гол у матчі влетів у ворота дніпрян – його забив Владислав Щербань.

Андрій Засенко (у білому) - екс-гравець хмельницької команди.

Якби не воротар "Катеринославхлібу", то голів могло бути і більше.

Статистика другого тайму:
«Сокіл» - 17 ударів (12 у ствір), 2 кутових.
«Катеринославхліб» - 15 ударів (10 у ствір), 2 кутових.

До «фіналу чотирьох», окрім «Сокола», пройшли й харківський «Локомотив», київський «ХІТ» та «Титан-Зоря» з Покровського. Про місце та терміни проведення «фіналу чотирьох», а також дату жеребкування його півфінальних пар поки нічого невідомо. Але «Сокіл» вже готується до останнього матчу в регулярній першості «Екстра-ліги» проти «Юні-Ламана» з Чорноморська. Цей поєдинок пройде в Хмельницькому 15 березня о 16.00. Щоправда, без глядачів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую