ye-logo.v1.2

У школи Хмельницької області прийдуть з перевірками

Суспільство 2140
Перевірятимуть, як для діток організували харчування
Перевірятимуть, як для діток організували харчування. Фото: typical.if.ua

Перевірятимуть організацію харчування і медичного обслуговування.

 У закладах освіти обласного підпорядкування відбудуться перевірки. Визначатимуть, наскільки там дотримуються правил організації харчування та медичного обслуговування. Про це йшлося під час робочої наради в т.в.о. заступника облдержадміністрації Валерія Олійника, представників Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та управління Держпродспоживслужби.

Як повідомляють в ОДА, перевірки будуть проводитися на вимогу Держпродспоживслужби. Увагу впершу чергу звертатимуть на відповідність нормативним документам наказів про розподіл обов’язків між особами, відповідальними за організацію харчування у навчальних закладах; матеріально-технічному забезпеченні; дотриманні працівниками харчоблоків технологічних процесів, правил товарного сусідства; забезпеченні дієтичного харчування в закладах, тощо.

«Окремо перевірять, як організована просвітницька робота з питань безпеки харчування серед педагогів, дітей, батьків, техпрацівників», - зауважили в облдержадміністрації.

Також звертатимуть увагу на наявність приміщень для медичного обслуговування, їх відповідність вимогам утримання медичних кабінетів, забезпеченість медичними препаратами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую