ye-logo.v1.2

Хмельничани обрали «Народний бренд-2010»

2454
Фото: Валерій Іванюк

Найкращих визначали в 44 номінаціях — АЗС, агентство нерухомості, магазин, супермаркет, аптеку, кафе, ресторан, таксі тощо

Конкурс вже втретє відбувається у Хмельницькому. Цьогоріч в ньому взяли участь понад шість тисяч хмельничан, які, окрім голосування на сайті, приносили свої анкети в редакцію газети «Всім».
Кожен з переможців “Народного бренду” отримав статуетку, диплом та квіти. Від спортивно-оздоровчого комплексу «СВ» присутнім на церемонії також було вручено спеціальні подарунки – абонементи на відвідування басейну та тренажерного залу.
Хмельницький міський будинок культури, як подарунок, підготував різнопланову та цікаву культурну програму. Спеціальним гостем свята був вокально-інструментальний ансамбль «Вогонь». Також цього вечора переможців акції «Народний бренд-2010» і гостей свята розважав танцювальний колектив «Спалах». Для присутніх було продемонстровано ексклюзивну колекцію ділових костюмів та коктейльних суконь від дому моделей Петра Сороки. Настрій та драйв дарували музиканти рок-гурту «Гідропанк».

Переможці ж охоче ділились власними враженнями:

«Ми намагаємося бути ближче до людей, тому саме праця в цьому напрямку і робить нас найкращим телеканалом міста», - вважає генеральний директор «33 каналу» Олена Філатова.
«Такий спектр послуг, який надає спортивно-оздоровчий комплекс «СВ», не надає жоден заклад нашого міста. В нас можна і оздоровитися і відпочити. Ми вдячні хмельничанам за вибір і довіру», - розповіла головний адміністратор спортивно-оздоровчого центру «СВ» Валерія Борисівна.
Незабутні враження, а головне — прагнення ще краще працювати для хмельничан, отримали усі без винятку гості свята.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую