ye-logo.v1.2

Теплопостачальні підприємства Хмельницького можуть об’єднати в одне

Суспільство 2193

Про таку ймовірність заявив міський голова міста Олександр Симчишин.

«Якщо в нас далі так розвиватимуться події, ми будемо змушені приймати інше управлінське рішення, - заявив Олександр Симчишин на виконкомі під час розгляду фінансово-господарської діяльності двох теплопостачальних комунальних підприємств у 2016 році. – Можливо, будемо об’єднувати ці підприємства в одне». Мова йшла про «Хмельницьктеплокомуненерго» та «Південно-Західні тепломережі».

Обидва підприємства в 2016 році отримали збитки. «Теплокомуненерго» - 28 мільйонів 196 тисяч, «тепломережі» - 29 мільйонів 22 тисяч гривень. Більше нарікань міського голови було на адресу «Південно-Західної тепломережі». «Якщо ми в післяопалювальний сезон маємо збиткову гарячу воду, то з настанням опалювального сезону можемо мати збиток не 29 мільйонів гривень, а значно більше, - заявив Олександр Сергійович. – Враховуючи, що газ – це політична зброя, з початком опалювального сезону нам можуть перекрити вентиль. Тому нарощувати збитки не можна».

Якщо справа дійде до об’єднання двох комунальних підприємств, то, як зазначив міський голова, з адміністративним управлінням «Хмельницьктеплокомуненерго». «Тому що на цьому підприємстві ефективність роботи значно вища, в тому числі й управлінська», - заявив Олександр Симчишин. Вже через місяць роботу «Південно-Західної тепломережі» знову проаналізують, після цього можуть й прийняти якісь рішення.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую