ye-logo.v1.2

Універсіада-2017: студенти розіграли нагороди в баскетболі «3 на 3»

Спорт 2028
У баскетболі 3 на 3 в обласній Універсіаді тріумфували команди з Кам
У баскетболі 3 на 3 в обласній Універсіаді тріумфували команди з Кам'янець-Подільського. Фото: bug.org.ua

Змагання провели в Хмельницькому національному університеті.

Триває обласна Універсіада серед вищих навчальних закладів області. У Хмельницькому завершилися змагання з баскетболу «3х3» як серед студентів, так і серед студенток.

Тріумфували в Універсіаді команди Кам'янець-Подільський національного університет імені Івана Огієнка. Вони виграли в змаганнях серед чоловіків та жінок. За повідомленням обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міносвіти та науки України, господарі турніру – команда Хмельницького національного університету, здобула «срібло» серед жінок. Серед чоловіків друге місце посіла команда Хмельницького університету управління та права. А ось представники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького стали бронзовими призерами серед чоловічих та жіночих команд.

А вже завтра, 5 травня, відбудеться фінал обласної Універсіади з футболу, матчі якого пройдуть в Кам’янці-Подільському. У ньому мають зіграти команди вирішальних Національної академії Державної прикордонної служби України ім.Б.Хмельницького, Хмельницького національного університету, Кам'янець-Подільського національного університету ім. І. Огієнка та Подільського державного аграрно-технічного університету.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую