ye-logo.v1.2

Вільна боротьба. Найсильніші студенти зібралися в Хмельницькому (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 6104

Стартувала літня Універсіада України з вільної боротьби.

Більше 200 спортсменів, які представляють 37 вишів України, з’їхалися до Хмельницького, аби визначити найсильніших серед студентів.

У перший день змагань, 18 травня, відбуваються змагання серед чоловіків. Завтра, 19 травня, на борцівські килими вийдуть жінки.

Честь Хмельницької області захищають студенти двох вишів – Хмельницького національного університета та Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Якщо в багатьох інших видах спорту спортсмени-студенти виборюють ще й ліцензії на Всесвітню Універсіаду, яка пройде в Тайвані, то в вільній боротьбі за «перепустки» не змагаються. «Все дуже просто. Вільна боротьба на включена в змагання на Універсіаді, - каже головний тренер студентської збірної України з вільної боротьби Андрій Вязьментинов. – Але в нас й так декілька років не проводили універсіади з вільної боротьби, а тому після кількарічної перерви студенти знову мають змогу змагатися між собою».

Ну, а імена усіх найсильніших борців серед студентів стануть відомі вже 19 травня. Пропонуємо вашій увазі фото та відео з відкриття змагань.

Відкриття змагань, традиційно, пройшло з парадом учасників.

Студенти визначають найсильніших в Україні.

Змагання відбуваютьяс в різних вагових категоріях.

Переможці сутичок проходять далі, а ось для їхніх суперників боротьба за чемпіонство припиняється.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую