ye-logo.v1.2

Футбол. «Енергія» - «Поділля»: тепер все залежить від останньої гри

Спорт 2365
У першому колі Енергія також була сильнішою, вигравши з рахунком 2:0
У першому колі Енергія також була сильнішою, вигравши з рахунком 2:0. Фото: з архіву

Хмельничани провели заключний виїзний поєдинок у другій лізі. Попереду – домашній.

 Хмельницьке «Поділля», яке до цього ще жодного разу не здобувало очки на виїзді, так і не змогло цього зробити. В Новій Каховці Херсонської області хмельничани поступилися «Енергії» з рахунком 4:2.

«Все закономірно, - каже виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Аркадій Баталов. – «Енергія» швидше грала флангами, а ми знову припустилися дитячих помилок». Вже на 14 хвилині рахунок у грі відкрив Тарас Ковальчук. А через 23 хвилини його подвоїв Роман Бочак. Хмельничани ще до перерви змогли відіграти один гол, коли після подачі зі штрафного м’яч у власні ворота зрізав гравець «Енергії» Олександр Квачов.

У другому таймі новокаховцям вдалося за дві хвилини – з 64 по 66-ту, забити двічі. «Могли пропустити ще більше, - зізнається Аркадій Юрійович. – Суперник нас перегравав. Скажу відверто, в Олега Федорчука (наставник «Енергії» - прим.авт.) завжди були сильні команди. Я ж визнаю свою помилку в цьому матчі – потрібно було дещо змінити склад, але вирішив зіграти переможним. Тим, що виграли в «Реал-Фарми». Але деякі футболісти не виконали настанов. Тому, що раз повторюся, програли закономірно». Вже на 91 хвилині матчу «Поділля» змогло вруге вразити ворота. Забив Владислав Гресь. У підсумку поразка 4:2, через яку хмельничани знову опинилися на передостанньому 16 місці.

«Тепер все залежить від останньому матчу в сезоні, який ми проведемо вдома, - каже Аркадій Баталов. – Нам потрібна лише перемога, завдяки якій ми залишимо зону вильоту». Отож, свій останній матч у чемпіонаті «Поділля» зіграє в Хмельницькому 2 червня. В гості завітає «Іллічівець-2» з Маріуполя. Матч пройде на СК «Поділля». Початок о 17.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую