ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» зіграв свій матч на Київщині

Спорт 2195
Команда Ігоря Шишкіна (ліворуч) та Андрія Донця (праворуч) залишається єдиною в чемпіонаті України серед аматорів, яка жодного разу не програла
Команда Ігоря Шишкіна (ліворуч) та Андрія Донця (праворуч) залишається єдиною в чемпіонаті України серед аматорів, яка жодного разу не програла. Фото: fcab.com.ua

Волочиська команда продовжує очолювати аматорську першість України.

 Свій черговий матч «Агробізнес» зіграв у Петропавлівській Борщагівці, що на Київщині, проти «Чайки», яка посідає третє місце в групі 1. Очолює ж групу команда з Волочиська. І перемога на Київщині забезпечила б команді з Хмельниччині дострокове перше місце.

«Звісно, ми їхали за перемогою, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Але нам було важкувато грати на синтетичному полі, яке ще й має дещо менші розміри, ніж наш газон у Волочиську. Віддати належне супернику, мені сподобалася гра цієї команди. Вони самі грають у футбол, і нам дозволяли це робити. Але в другому таймі в наші ворота поставили пенальті й ми пропустили. Згодом Віталій Груша зрівняв рахунок. А ось дотиснути «Чайку» та виграти матч не змогли – підвела реалізація. Але нічого. Нам достатньо виграти один із двох матчів, що залишилися, і тоді думати про фінал. Але ми всі матчі гратимемо лише на перемогу». Отож, 1:1.

Вже 4 червня «Агробізнес» може здобути путівку до фіналу. Адже в цей день команда на рідному стадіоні в Волочиську прийматиме ФК «Львів», який посідає передостаннє місце. Цей поєдинок для команди Андрія Донця стане останнім домашнім у цій аматорській першості. Адже в команди залишиться ще одна гра в Ковелі та фінал на нейтральному полі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую