ye-logo.v1.2

Більше трьох годин гасили нічну пожежу торгівельно-виробничого приміщення у Хмельницькому

Суспільство 7569
Пожежу ліквідовували більше 50 рятувальників
Пожежу ліквідовували більше 50 рятувальників. Фото: km.dsns.gov.ua

Жертв та постраждалих немає.

Сьогодні, 2 липня о 01:26 годині, рятувальникам повідомили, що на вулиці Старокостянтинівське шосе, 26 сталася пожежа на другому поверсі триповерхової торгівельно-виробничої споруди. Як повідомляють у ДСНС області, вогонь охопив частково другий та третій поверхи, а також покрівлю будівлі на площі близько 2000 квадратних метрів.

«На місці події працювали пожежно-рятувальні підрозділи обласного центру, а також Хмельницького, Красилівського та Ярмолинецького районів. Понад 3,5 години боролися з вогнем. Існувала реальна загроза обрушення конструкцій. Вогонь швидко поширувався через дерев’яні перекриття будівлі, велике пожежне навантаження швейного цеху та інших торгівельних приміщень, а також пізнє повідомлення про пожежу», - додають рятувальники.

Вдалося відбити від вогню впритул побудовану з порушенням протипожежних норм триповерхову будівлю, на даху якої вже було полум’я. Також врятували від знищення продуктовий супермаркет та офісні приміщення, не допустили перекидання вогню на багатоповерхівки.

Пожежа сталася на Старокостянтинівському шосе

Пожежу ліквідували о 05:05 годині. Проте рятувальники продовжували проливати конструкції, щоб недопустити повторного загорання. Жертв та постраждалих немає.

Більше трьох годин гасили пожежу


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую